Ζήτησε να ψηφιστεί και να αποχωρήσει από το Power of Love.

Τα ερωτικά μηνύματα της Άννας με τον 26χρονο Δημήτρη ο οποίος μάλιστα δηλώνει και δημόσια ότι είχαν καθημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με την Άννα από τον Ιανουάριο, θα σταθούν αφορμή για ένα επεισοδιακό Gala.

Η Άννα θα πάρει θέση για τον 26χρονο λέγοντας ότι είναι ένας φανατικός θαυμαστής της αλλά ουδέποτε δεν υπήρξε κάτι μεταξύ τους. Στην συνέχεια ο Μυλωνόπουλος θα ζητήσει από την παραγωγή να αποκαλύψει στον αέρα τα επίμαχα μηνύματα τα οποία έχει λάβει ως screenshots, το ίδιο που είχε γίνει και στην περίπτωση του Αλέξανδρου δηλαδή αλλά η παραγωγή αυτή την φορά δεν θα το επιτρέψει. Παρόλα αυτά όλοι οι παίκτες θα πάρουν μια γεύση από το περιεχόμενο των μηνυμάτων.

Ξενερωμένος ο Γιάννης από την συμπεριφορά της Άννας και την παραγωγή θα ζητήσει από τους συμπαίκτες του να ψηφιστεί και να αποχωρήσει από το παιχνίδι, πράγμα το οποίο και θα γίνει.

Διαβάστε ακόμα Power of Love 2: Άγριος τσακωμός Άννας με Σαντριά για τα ερωτικά μηνύματα της Κύπριας

Οι τσακωμοί και η ίντριγκα δεν σταματάει όμως εδώ. Η Άννα θα κάνει επίθεση σε όποιον σχολιάσει αρνητικά τα μηνύματα. Όταν ο Χαλκιάς πάρει θέση τότε η Κύπρια θα του πει να μην μιλάει γιατί έχει ράμματα για την γούνα του. Στην συνέχεια η Ζένια θα ζητήσει τον λόγο και η Άννα θα ισχυριστεί ότι ο Βασίλης βρέθηκε ερωτικά με μια Ρουμάνα παίκτρια όσο η Ζένια ήταν εκτός παιχνιδιού. Αυτό θα κάνει έξαλλη την Ζένια η οποία θα αποκαλέσει ψεύτρα την Άννα.

Από ότι φαίνεται η τακτική των παικτών όποτε κατηγορούνται για κάτι είναι, αντί να υπερασπιστούν τον εαυτό τους ή να παραδεχτούν το σφάλμα τους, να κατηγορούν άλλους παίκτες για άλλα πράγματα. Το είδαμε με Κοπιδάκη-Αργυρώ, το είδαμε με Παύλο, με Μυλωνόπουλο και τώρα το βλέπουμε και με Άννα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here