Το πρώτο Gala του Power of Love έφτασε και μαζί του και η πρώτη αποχώρηση. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι έγινε στο Gala της Παρασκευής.

Το Gala άρχισε με ένα βίντεο του Παύλου στο οποίο μιλούσε για διπροσωπία. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος μιλούσε για τον Γιάννη και ότι η συμπεριφορά του είναι διαφορετική μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Επίσης αμφισβήτησε τις προθέσεις του Γιάννη σχετικά με την προσέγγιση του προς την Αργυρώ υποστηρίζοντας ότι το κάνει για να εξασφαλίσει την παραμονή του στο παιχνίδι. Ο Γιάννης υποστήριξε τον εαυτό του λέγοντας ότι θέλει τον προσωπικό του χρόνο, για αυτό μένει και μόνος όταν είναι κλειστές οι κάμερες και επίσης ότι είναι αυθόρμητος χαρακτήρας και γι’ αυτό προσέγγισε την Αργυρώ τόσο γρήγορα. Η κουβέντα συνεχίστηκε για την σχέση του Γιάννη και της Αργυρώς και πως ο Γιάννης έχει αποκοπεί από της υπόλοιπες κοπέλες.

Το επόμενο θέμα που συζητήθηκε ήταν για το αν οι παίκτες θα έκαναν σχέση με έναν άνθρωπο που δουλεύει νύχτα με τις γνώμες να διίστανται και τον Φίλιππο να δηλώνει ότι θα έκανε σχέση με μια στρίπερ. Επίσης ο Φίλιππος ‘έδωσε ρέστα’ και στο επόμενο θέμα που είχε να κάνει με το αν οι άντρες θα πρέπει να κερνάνε τις γυναίκες λέγοντας την ατάκα του λίγο παραλλαγμένη για να μπορεί να προβληθεί στην τηλεόραση “Δεν κερνάω ποτέ τίποτα πριν ολοκληρωθεί η σχέση”.

Στην συνέχεια, όπως και στα προηγούμενα θέματα, πρωταγωνιστής ήταν και πάλι ο Γιάννης αρχίζοντας με ένα σχόλιο που έκανε σχετικά με το βάψιμο της Αργυρώς και στην συνέχεια για τα ρούχα της με τον ίδιο να λέει ότι δέχεται επίθεση από πολλούς παίκτες.

Φτάνοντας προς το τέλος οι παίκτες ψήφισαν για ασυλία με τον Αντώνη, τον μικρότερο της παρέας, να παίρνει την ασυλία από τους άντρες και την Μαργαρίτα (Νέρτζη) την ασυλία από τις γυναίκες. Φυσικά ακολούθησε και η ψηφοφορία αποχώρησης με τους δυο υποψήφιους να είναι ο Γιάννης, που συγκέντρωσε τρεις αρνητικούς ψήφους, από τους άντρες και η Αργυρώ από τις γυναίκες η οποία συγκέντρωσε έξι αρνητικές ψήφους.

Στην ψηφοφορία για τους πιο αγαπημένους παίκτες ο Τζόνι κατάφερε να συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους και να κερδίσει το έπαθλο των 2.500 ευρώ αλλά και να προστατέψει το σπίτι του και επομένως τον Γιάννη από το να αποχωρίσει. Στην ψηφοφορία για την πιο αγαπημένη γυναίκα η Έλενα και η Αργυρώ ισοβάθμησαν και έτσι ούτε η Αργυρώ που ήταν προτεινόμενη αποχώρισε. Οι άντρες έπρεπε να ξαναψηφίσουν μια γυναίκα για να αποχωρίσει, με την Αργυρώ και την Έλενα να εξαιρούνται λόγο ισοψηφίας ως οι πιο δημοφιλείς και η Μαργαρίτα να εξαιρείται λόγο ασυλίας. Μετά από όλες αυτές τις ανατροπές τις περισσότερες αρνητικές ψήφους συγκέντρωσε η Ραφαέλα η οποία και αποχώρισε από το σπίτι του Power of Love.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here