Έχετε ποτέ ευχηθεί να γνωρίζατε τι θα συμβεί στο μέλλον; Φυσικά και έχετε, όλοι μας το έχουμε κάνει άλλωστε. Ευτυχώς για μας ένας άνθρωπος ήρθε από το μέλλον για να μας προειδοποιήσει για το τι θα συμβεί τα επόμενα χρόνια.

Ο ταξιδιώτης του χρόνου με το όνομα Noah, αν και το πραγματικό του όνομα είναι άγνωστο, ισχυρίζεται ότι έχει έρθει από το έτος 2030 και με διάφορες εμφανίσεις του στο YouTube έχει κάνει διάφορες προβλέψεις για το τι θα συμβεί στον κόσμο μας μέσα στα επόμενα χρόνια.

Στην τελευταία ανάρτηση του περιέγραψε το πως θα μοιάζει ο χάρτης των Ηνωμένων Πολιτειών το 2030 και πως οι Φιλιππίνες θα γίνουν μεγάλη δύναμη στον κόσμο. Όμως αυτές οι προβλέψεις του είναι οι λιγότερο τρομακτικές. Πριν λίγο καιρό ο Noah υποστήριξε ότι ο επόμενος μεγάλος πόλεμος θα είναι με την Βόριο Κορέα και ότι στο μέλλον οι άνθρωποι θα μπορούν να συνδέσουν το μυαλό τους με υπολογιστή κάνοντας έτσι το πρώτο βήμα προς την αθανασία.

Διαβάστε ακόμαΚοπέλα θύμα bullying ξόδεψε 40.000 ευρώ για να μοιάσει στην Pamela Anderson

Στην συνέχεια αποκαλύπτει ότι το 2028 εξωγήινοι θα επισκεφτούν τον πλανήτη μας και η σχέση μας θα είναι ειρηνική: “Οι εξωγήινοι είναι κάτι που δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια, είναι κάτι που πρέπει να δείτε μόνοι σας για να καταλάβετε. Έχουν πολύ γερασμένο δέρμα και είναι ανθρωπόμορφοι αλλά και ταυτόχρονα μη ανθρωπόμορφοι.”

Ο Noah έκανε επίσης και προβλέψεις για το 2019. Σύμφωνα με τον ίδιο μια χιονοθύελλα τον Φεβρουάριο πα παραλύσει τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Ιούνιο θα γίνει μια νέα ανακάλυψη η οποία θα επιτρέπει στους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα να περπατήσουν ξανά.

Ο ‘ταξιδιώτης του χρόνου’ έχει ήδη προβλέψει σωστά τον θάνατο του φυσικού Steven Hawking και σύμφωνα με τον ίδιο η κυβέρνηση προσπαθεί να τον σταματήσει πριν αποκαλύψει και άλλα πράγματα για το μέλλον.

“Ξέρω ότι το να λέω αυτά που λέω είναι πολύ επικίνδυνο και έχουν σίγουρα κινητοποιήσει την κυβέρνηση. Υπάρχουν άνθρωποι που με ψάχνουν επειδή λέω στον κόσμο για το πως θα είναι το μέλλον. Αν ξαφνικά εξαφανιστώ να είστε σίγουροι ότι κάτι κακό μου έχει συμβεί. Αισθάνομαι ότι ο χρόνος που έχω πριν με πιάσει η κυβέρνηση είναι λίγος. Το μόνο που μπορώ να κάνω πριν συμβεί αυτό είναι να αποκαλύψω όσα περισσότερα μπορώ για το μέλλον.

Εσείς αν μπορούσατε να ταξιδέψετε στον χρόνο σε ποια εποχή θα γυρνούσατε?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here