Όλα όσα είπαν οι δυο παίκτες του Power of Love.

Ο Αλέξανδρος επιλέχθηκε από τον Παύλο, ο οποίος είναι αρχηγός των αντρών για αυτή την εβδομάδα, να πάει στο σπίτι των γυναικών για να μιλήσει με την Άννα και να λύσουνε την παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους. Αντί όμως να ηρεμήσουν τα πράγματα έγιναν χειρότερα.

Ο διάλογος ξεκίνησε ήρεμα και πολιτισμένα όμως δεν άργησε να κλιμακωθεί. Η Άννα ανέφερε το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί γύρω της και τα πολλά αρνητικά μηνύματα που λαμβάνει από τον κόσμο για το ότι παίζει με τα συναισθήματα του Αλέξανδρου και ότι ο ίδιος επηρέασε σε έναν βαθμό την κατάσταση για να συμβεί αυτό.

Στην συνέχεια η Άννα ανέφερε ότι έχει πάρει πολλά μηνύματα από τον κόσμο που της λένε ότι ο Αλέξανδρος είναι σε σχέση και πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο επίμαχο βίντεο στο οποίο εν αγνοία του Αλέξανδρου καταγράφετε ένας ύποπτος διάλογος μέσω τηλεφώνου μεταξύ του ίδιου και μιας κοπέλας. Ο Αλέξανδρος είχε πει τότε στο βίντεο ότι μιλούσε με την αδερφή του την Σοφία. Βέβαια όταν η Άννα έδειξε να μην πιστεύει ότι μιλούσε με την αδερφή του τότε αυτός παραδέχτηκε ότι μιλούσε με μια φίλη του χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είναι και κοπέλα του.

Δείτε εδώ το επίμαχο βίντεο στο οποίο ο Αλέξανδρος από το Power of Love μιλάει με την ίσως κοπέλα του.

Μετά η Άννα αναφέρει τα όσα ειπώθηκαν από τον Αλέξανδρο στο βίντεο: “Εδώ μέσα δεν ταιριάζω με καμία, ας όψεται η ανάγκη να παίξω τον ρόλο μου”. Τότε ο ίδιος προσπάθησε να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε λέγοντας ότι αφού η Άννα τον απέρριψε δεν έχει κάποιο άλλο ενδιαφέρον μέσα στο παιχνίδι και απλά από εδώ και πέρα παίζει τον ρόλο του.

Η Άννα επέμεινε ότι το ύφος του Αλέξανδρου στην συνομιλία ήταν ερωτικό και δεν πείστηκε από τις απαντήσεις του. Μάλιστα του είπε για τα λουλούδια που της έφερε στο προηγούμενο επεισόδιο: “Να πάρεις τα λουλούδια σου και να τα πας στην κοπέλα που μιλάς στο τηλέφωνο τόσο καιρό και είναι και άλλα πολλά που δεν τα λέω αυτή την στιγμή αλλά αν το συνεχίσεις θα τα πω.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here