Η κακή επίδοση των αντρών συνεχίζεται στο φετινό Survivor.

Μπορεί η ελληνική ομάδα να ενισχύθηκε με την είσοδο της Κατερίνας Δαλάκα όμως το πρόβλημα εστιάζεται στις κακές αγωνιστικές επιδώσεις των αντρών. Μάλιστα στο σημερινό επεισόδιο η ελληνική ομάδα έφερε συνολικά 11 νίκες στα δυο αγωνίσματα, από τις οποίες οι 9 προήλθαν από τις γυναίκες. To 82% των συνολικών νικών δηλαδή. Τις μοναδικές νίκες για τους άντρες τις έκαναν ο Σπύρος και ο Βασίλης Βασιλικός οι οποίοι ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση την προηγούμενη εβδομάδα.

Η Κατερίνα Δαλάκα έφερε και αυτή την πρώτη της νίκη την μια και μοναδική φορά που αγωνίστηκε εναντίον της Σουντέ στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας αλλά όπως είπαμε το πρόβλημα της ελληνικής ομάδας δεν είναι οι γυναίκες. Αν δει κανείς τα στατιστικά των παικτών όλοι οι άντρες της ελληνικής ομάδας βρίσκονται κάτω από την δεκάδα και στην πραγματικότητα τα ποσοστά τους είναι λίγο χαμηλότερα μιας και στον πίνακα δεν συμπεριλαμβάνονται τα δυο τελευταία αγωνίσματα στα οποία είχαμε μόνο δυο νίκες από τους άντρες. Στις δυο τελευταίες θέσεις μάλιστα βρίσκονται οι Κυριάκος Πελεκάνος και Βασίλης Σίμος των οποίων το ποσοστό νικών μετά το σημερινό επεισόδιο φτάνει το 15%. Οι γυναίκες από την άλλη βρίσκονται όλες πάνω από την δεκάδα με την Ελπίδα μάλιστα να βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Διαβάστε ακόμα ‘Κλάψα’ ονόμασαν τον νέο παίκτη του Survivor, Βασίλη Βασιλικό, οι άνθρωπο της παραγωγής

Σίγουρα στην αγωνιστική επίδοση του καθενός παίζει ρόλο η ψυχολογία και το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και το κλίμα την τελευταία εβδομάδα δεν είναι καθόλου κάλο. Το θέμα όμως είναι πως η ένταση προκαλείτε από τους ίδιους τους άντρες της ομάδας. Οι φωνές, οι διαπληκτισμοί και ο καταλογισμός ευθυνών έχει κάνει τις αγωνιστικές επιδόσεις των αντρών ακόμα χειρότερες.

Ελπίζουμε η είσοδος της Κατερίνας Δαλάκα να φέρει νέο αέρα στην ελληνική ομάδα και να επιστρέψουμε και πάλι στις νίκες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here