Σε μια κουβέντα που είχαν οι παίκτες την ελληνικής ομάδας, ο Κυριάκος μιλούσε για τον μικρό γιο του και πόσο του λείπει. Τότε η Δήμητρα, η οποία είχε βιώσει κάτι ανάλογο όταν ήταν μικρή καθώς ο πατέρας της έλειπε συχνά, είπε στον Κυριάκο: “Μπορεί όταν επιστρέψεις να μην σε θυμάται”.

Ο Κυριάκος μόλις το άκουσε αυτό και στην σκέψη ότι ο γιος του μπορεί να μην τον θυμάται όταν αυτός επιστρέψει από το παιχνίδι, κάλυψε το πρόσωπό του με την μπαντάνα και ξέσπασε σε κλάματα. Στην συνέχεια η Δήμητρα, που κατάλαβε ότι δεν έπρεπε να πει κάτι τέτοιο, τον αγκάλιασε και προσπάθησε να τον παρηγορήσει μέχρι που δεν άντεξε και έβαλε και αυτή τα κλάματα. Οι ρόλοι αντιστράφηκαν και ο Κυριάκος έγινε τώρα αυτός που την παρηγορούσε.

Διαβάστε ακόμα Απίστευτο τρολάρισμα και memes για τον Γιαννιώτη παίκτη του MasterChef

Αν και η Δήμητρα δεν έπρεπε να πει κάτι τέτοιο, είδαμε μια πολύ ωραία και συγκινητική σκηνή καθώς αφού κατάλαβε το λάθος της στεναχωρήθηκε και άρχισε να κλαίει και η ίδια ενώ ο Κυριάκος δεν της κράτησε κακία, παρά την αγκάλιασε μετά αυτός με την σειρά του για να την παρηγορήσει.

Στην συνέντευξή της η Δήμητρα μας είπε πως ήθελε να πει ότι ο γιος του Κυριάκου δεν θα θυμάται ότι ο πατέρας του έλειπε και βρισκόταν μακριά του και ότι απλά το διατύπωσε λάθος. Από την άλλη ο Κυριάκος στην δική του συνέντευξή ήταν πολύ συγκινημένος και είπε: “Υποσχέθηκα ότι δεν θα κλάψω, άπλα πέταξε η Δήμητρα την κουβέντα από το πουθενά και με έπιασε. Μου λείπει ο γιος μου, η γυναίκα μου, η αδερφή μου και η βαφτιστικιά μου. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που έχω, δεν έχω άλλους.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here