Οι πρώτες εντάσεις στο Survivor για την ελληνική ομάδα.

Ένταση υπήρξε μεταξύ του Βασίλη Σίμου και του Βασίλη Βασιλικού. Ο Βασιλικός, ο οποίος εντάχθηκε στην ελληνική ομάδα στο χθεσινό επεισόδιο, εξέφρασε αρχικά το παράπονο του για την συμπεριφορά του Τόνι ο οποίος ήταν επιθετικός απέναντί του στο χθεσινό αγώνισμα.

Η ένταση δημιουργήθηκε όταν ο Σίμος του ‘πέταξε’ μια ατάκα για πλάκα όπως είπε ο ίδιος. Τότε ο Βασιλικός μίλησε σχετικά με τις παρέες του Σίμου πίσω στη Ελλάδα. Αυτό δεν άρεσε στον Ελληνα παίκτη και του απάντησε: “ Το τι κάνω εγώ στη ζωή μου και με ποιους κάνω παρέα είναι δικό μου θέμα. Τώρα άμα εσύ την ‘γρατζουνάς την όπισθεν’ δεν με ενδιαφέρει.”

Ο Βασιλικός στην συνέντευξή του δήλωσε ότι από την αρχή κάποια άτομα, μαζί τους και ο Σίμος, προσπάθησαν να τον βάλουν στο περιθώριο. Και από τις δηλώσεις του Σίμου φαίνεται η ένταση μεταξύ των δυο νέων παικτών καθώς στην συνέντευξη του τον ακούσαμε να λέει ότι ο Βασιλικός δεν βοήθησε καθόλου στο στήσιμο της καλύβας και ότι απλά κοιτούσε.

Διαβάστε ακόμα Spoiler: Δείτε ποιος θα αποχωρήσει στο επόμενο Gala του Power of Love

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα η ελληνική ομάδα προερχόταν από ένα σερί νικών όμως η τουρκική ομάδα μπήκε πολύ δυνατά και έφτασε να προηγείται με 8-3. Η ελληνική ομάδα δεν τα παράτησε όμως και συνέχισε να πιέζει με αποτέλεσμα το παιχνίδι να γίνει ντέρμπι και να φτάσουμε στο 9-9. Στον τελικό αγώνα η Δήμητρα και ο Τόνι επιλέχτηκαν να παίξουν από την ελληνική ομάδα εναντίον του Χικμέτ και την Σουντέ. Δυστυχώς όμως χάσαμε και έτσι οι Τούρκοι έκαναν το 10-9 και απόλαυσαν το έπαθλο.

Σειρά είχε το συμβούλιο αποχώρησης με τους τρεις υποψήφιους να είναι ο Ατακάν, ο Οκάι και η Κάντερ η οποία ήταν και αυτή που αποχώρησε. Πριν αποχωρήσει όμως η Καντέρ φρόντισε να πετάξει τα καρφιά της καθώς είπε: “ Εδώ υπάρχει ο Χικμέτ ο βοσκός μαζί με τα πρόβατά του. Αυτός κινεί τα νήματα. Αλλά κάποια στιγμή τα νήματα θα κοπούν και τα πρόβατα θα σκορπίσουν”. Επίσης κατά την αποχώρησή της η Καντέρ χαιρετήσε λίγους μόνο παίκτες από την ομάδα της και μετά έσπευσε να χαιρετήσει την ελληνική ομάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here