Ξεκίνησε το Survivor: Ελλάδα – Τουρκία.

Το επεισόδιο άρχισε με τους δώδεκα Έλληνες παίκτες να αποχαιρετούν τις οικογένειες τους και τους φίλους τους πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο για τον Άγιο Δομίνικο. Το ίδιο είδαμε και για τους Τούρκους παίκτες. Ξαφνικά το πλάνο άλλαξε και από την Αθήνα και την Κωνσταντινούπολη βρεθήκαμε στον Άγιο Δομίνικο με τις δυο ομάδες να βρίσκονται κατευθείαν αντιμέτωπες με το πρώτο αγώνισμα να δίνει ως έπαθλο τα υλικά κατασκευής της καλύβας που θα μένουν, με την ομάδα που θα χάσει να πρέπει να περάσει δυο βραδιές στην παραλία και να κοιμάται στην άμμο.

Στο αγώνισμα όλοι οι παίκτες θα έπρεπε να φτάσουν σε μια σχεδία μέσα στην θάλασσα και στην συνέχεια ένας από αυτούς να την τραβήξει, με τους υπόλοιπους παίκτες πάνω, μέχρι την εξέδρα. Στην συνέχεια ένας ένας οι παίκτες περνούσαν τον στίβο μάχης και όταν ευστοχούσαν στον στόχο τότε ξεκινούσε ο επόμενος παίκτης.

Διαβάστε ακόμα Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του My Style Rocks

Δυστυχώς για εμάς η Τουρκική ομάδα αποδείχτηκε καλύτερη στον στόχο και έτσι κέρδισε και το πρώτο αγώνισμα του φετινού Survivor και μαζί τα υλικά για την κατασκευή της καλύβας. Αυτό όμως δεν φάνηκε να πτοεί ιδιαίτερα την Ελληνική ομάδα η οποία συνέχισε ενωμένη και με καλή διάθεση.

Σειρά είχε το αγώνισμα ασυλίας ή καλύτερα τα αγωνίσματα ασυλίας καθώς φέτος την ασυλία θα παίρνει η ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει δυο από τους τρεις αγώνες. Το πρώτο αγώνισμα ήταν ο κλασσικός ατομικός στίβος μάχης που έχουμε δει στα προηγούμενα Survivor με την ομάδα που θα συμπληρώσει δέκα νίκες πρώτη να κερδίζει. Δυστυχώς και στο πρώτο αγώνισμα της ασυλίας η Τουρκική ομάδα κέρδισε με 10-6. Για να καταφέρει η Ελληνική ομάδα να εξασφαλίσει την ασυλία και να μην χάσει κανέναν παίκτη θα πρέπει να κερδίσει στα επόμενα δυο αγωνίσματα. Αναμένουμε για την συνέχεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here