Κάμερα κλειστού κυκλώματος κατέγραψε τον σωσία του Ross εν ώρα δράσης.

Σωσίας του Ross από 'Τα Φιλαράκια' πιάστηκε να κλέβει μπύρες και το ίντερνετ πήρε φωτιά

Όλα άρχισαν όταν η αστυνομία του Blackpool της Αγγλίας ανάρτησε στην σελίδα της στο Facebook μια φωτογραφία ενός άντρα που κλέβει μερικά κουτάκια μπύρας από ένα εστιατόριο. Αν παρατηρήσετε την φωτογραφία θα διαπιστώσετε ότι ο ληστής μοιάζει πολύ με τον γνωστό ηθοποιό από ‘Τα Φιλαράκια’ David Schwimmer.

Όπως ήταν λογικό η φωτογραφία έγινε viral και αμέτρητοι fans της γνωστής σειράς γέμισαν με σχόλια την σελίδα της αστυνομίας η οποία πήρε και θέση γράφοντας: “Σας ευχαριστούμε όλους για άμεση ανταπόκριση. Ερευνήσαμε την υπόθεση εξονυχιστικά και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο David Schwimmer βρισκόταν στην Αμερική την ήμερα του συμβάντος.”

Η όλη υπόθεση φυσικά έφτασε και μέχρι τα αφτιά του ηθοποιού ο οποίος προσπάθησε να απαλλάξει τον εαυτό του από τις κατηγορίες με χιουμοριστικό τρόπο αναρτώντας ένα βίντεο στο Twitter. Στο βίντεο ο David ‘κλέβει’ και αυτός με την σειρά του μερικά κουτάκια μπύρας και σχολιάζει: “ Κύριοι αστυνομικοί σας ορκίζομαι ότι δεν ήμουνα εγώ. Όπως βλέπετε βρισκόμουν στην Νέα Υόρκη.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here