Ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσεις μια νέα καριέρα. Έτσι σκέφτηκε ο 85χρονος πλέον συνταξιούχος ιερέας Norm Self από την Βόρια Καλιφόρνια και αποφάσισε να γίνει πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών. Τώρα αν και πόσο αισθησιακό είναι να βλέπεις έναν 85χρονο σε μια τέτοια ταινία είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

Ο Self έχει πρωταγωνιστήσει σε τέσσερις αισθησιακές ταινίες τα δυο τελευταία χρόνια και όπως ο ίδιος δηλώνει ποτέ άλλοτε δεν είχε τόσο έντονη σεξουαλική ζωή. Σύμφωνα με τον ίδιο η ιδέα ήταν ενός φίλου του.

“ Ένας καλός μου φίλος με ρώτησε αν θέλω να πάρω μέρος σε μια ταινία. Με το που εμφανίστηκα στα γυρίσματα όλοι η προσοχή έπεσε πάνω μου. Είναι σα να κάνεις party. Αφού κάνουμε που κάνουμε την πράξη, γιατί να μην την κάνουμε μια απελευθερωτική εμπειρία αντί να την κρατάμε κρυφή?

Διαβαστε ακομα Θύμα εργασιακού bullying έκλεψε 200.000 ευρώ από τους εργοδότες του και τα ξόδεψε σε ιερόδουλες και ναρκωτικά

Ο 85χρονος κατάγεται από μια βαθιά θρησκευόμενη επαρχία της νότιας Αλαμπάμα των Ηνωμένων Πολιτειών και η πίστη είχε κυρίαρχο ρόλο στην ζωή του. Αυτό τον έκανε να γίνει ιερέας στα 18 του. Αν και στην αρχή της νέας του καριέρας φοβήθηκε την αντίδραση της εκκλησίας, τώρα πια δεν τον απασχολεί και ιδιαίτερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here