Άουτς.

Όταν ήσασταν μικροί ίσως είχατε παίξει και εσείς το ‘Μπζζζζ’. Ένα παιχνίδι όπου ένας άτυχος γυρνούσε πλάτη στους υπολοίπους, έτρωγε μια δυνατή σφαλιάρα στον σβέρκο και μετά προσπαθούσε να μαντέψει ποιος του την έριξε.

Οι Ρώσοι ως πιο σκληροπυρηνικοί πήγαν το εν λόγο παιχνίδι ένα επίπεδο παραπάνω. Στο πλαίσιο του Siberian Power Show διεξήχθη ένας διαγωνισμός σφαλιάρας όπου οι διαγωνιζόμενοι έριχναν σφαλιάρες ο ένας τον άλλο στο πρόσωπο με όλη τους την δύναμη μέχρι ένας από τους δυο να εγκαταλείψει ή να πέσει κάτω.

Στο βίντεο από τον διαγωνισμό η σφαλιάρα πάει σύννεφο. Όταν η κάμερα στρέφεται προς το κοινό μπορείτε να διακρίνετε αρκετά σοκαρισμένα βλέμματα από το θέαμα.

Ο νικητής του διαγωνισμού έλαβε το έπαθλο των τετρακοσίων ευρώ το οποίο είναι πολύ μικρό κατά την γνώμη μας αλλά αν αναλογιστεί κανείς ότι όλοι οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι έφαγαν τις σφαλιάρες της ζωής τους τσάπα τότε κάτι είναι και τα 400.

Διαβάστε ακόμα ‘Πολυτελές’ κατάστημα πουλάει φθηνά παπούτσια 20 φορές ακριβότερα και οι Fashion bloggers σπεύδουν να τα αγοράσουν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here