Έξαλλη η Μαρία Μπακοδήμου με τον Γιάννη Μυλωνόπουλο. Στο gala του παιχνιδιού που θα παρακολουθήσουμε την Παρασκευή η παρουσιάστρια θα πάρει θέση για την σχέση του Γιάννη με την Άννα λέγοντας ότι ο Γιάννης φαίνεται να έχει προσεγγίσει την Κύπρια μόνο και μόνο για να παραμείνει στο παιχνίδι όσο περισσότερο μπορεί και στην πραγματικότητα δεν την θέλει μιας και οι πράξεις του αυτό δείχνουν.

Επίσης η Μπακοδήμου φαίνεται να πιστεύει ότι ο Γιάννης έχει όντος σχέση εκτός παιχνιδιού καθώς υποστήριξε ότι δεν κάνει κάτι παραπάνω με την Άννα προκειμένου να μην εκθέσει μια πιθανή σχέση του εκτός παιχνιδιού.

Η Μαρία όμως δεν έμεινε μόνο εκεί. Ο Σαντριάς θα επιμείνει ότι ο Γιάννης έχει σχέση με την Εμμανουέλα και τότε ο Μυλωνόπουλος θα απαντήσει ότι ο Bill του έχει εκμυστηρευτεί ότι την περίοδο που ήταν εκτός παιχνιδιού είχε βρεθεί ερωτικά με τρεις διαφορετικές κοπέλες. Τότε η Μπακοδήμου θα πάρει και πάλι θέση λέγοντας ότι εφόσον ο Bill δεν είχε σχέση μπορούσε να κάνει ότι θέλει όταν βγήκε από το παιχνίδι και ότι ο Γιάννης τα λέει αυτά προκειμένου να χαλάσει την σχέση του Bill με την Κατερίνα.

Τον δίκασε κανονικά.

Διαβάστε ακόμα Spoiler: Δείτε ποιος παίκτης αποχωρεί από το Power of Love 2 στο επόμενο Gala

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here