Χαμός στο Power of Love.

Μετά τις αποκαλύψεις του Γιάννη Μυλωνόπουλου για τα ερωτικά μηνύματα που αντάλλασσε η Άννα με 26χρονο εκτός παιχνιδιού από τον Ιανουάριο, στο σπίτι του Power of Love επικρατεί ένας χαμός.

Μάλιστα στο επεισόδιο της επόμενης Παρασκευής με αφορμή αυτά τα μηνύματα η Κύπρια και ο Σαντριάς θα τσακωθούν πολύ άσχημα. Η Άννα σε έξαλλη κατάσταση θα κατηγορήσει τον Σαντριά ότι δεν πήρε το μέρος της και ότι δεν την υποστήριξε για όλα όσα ειπώνονται για εκείνη.

Ο Bill θα προσπαθήσει αρχικά να την ηρεμήσει αλλά η Άννα θα επιμένει να φωνάζει και να τον κατηγορεί. Αυτό θα οδηγήσει και τον Σαντριά εκτός εαυτού ο οποίος θα της πει σε πολύ έντονο ύφος ότι έχει δει και έχει ακούσει τα μηνύματα που αντάλλασσε η Άννα με τον 26χρονο και της ζητήσει να σταματήσει να λέει ψέματα και να προσπαθεί να βγάλει τρελούς όλους τους άλλους.

Διαβάστε ακόμα Ο Μυλωνόπουλος έδειξε στον Σαντριά ερωτικά μηνύματα της Άννας με άλλον

Η μεγάλη ένταση θα συνεχιστεί και στο Gala με την Άννα να έχει ανοίξει πλέον πολλά μέτωπα. Όταν η κουβέντα επανέλθει στην σχέση της Άννας με τον 26χρονο τότε αυτή με την σειρά της θα κατηγορήσει τον Μυλωνόπουλο λέγοντας ότι έχει λάβει και αυτή μηνύματα από την κολλητή του Γιάννη η οποία επιβεβαιώνει την σχέση του εκτός παιχνιδιού. Μάλιστα η Άννα θα προσπαθήσει να βάλει στο παιχνίδι αυτό και την Κατερίνα λέγοντας ότι και αυτή έχει δει τα εν λόγο μηνύματα. Η Κατερίνα όμως δεν θα πάρει θέση και δεν θα επιβεβαιώσει τα λεγόμενα της Άννας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here