Από την δεύτερη κιόλας μέρα οι πρώτες παρέες, συμπάθειες και αντιπάθειες στο Power of Love άρχισαν να φαίνονται. Οι συμμετέχοντες ψήφισαν το άτομο που θα ήθελαν να περάσουν μαζί χρόνο στο κόκκινο δωμάτιο. Για να πραγματοποιηθεί όμως αυτό θα έπρεπε τα αντίστοιχα ζευγάρια να έχουν αλληλοψηφιστεί.

Τα ζευγάρια που κατέληξαν τελικά στο κόκκινο δωμάτιο ήταν ο Τζόνι και η Ζένια, ο Βασίλης και η Έλενα, ο Παύλος και η Ρένια και ο Φίλιππος με την Άννα με τους Ίον, Αντώνη, Ραφαέλα και Μαργαρίτα να μένουν εκτός κόκκινου δωματίου. Στην συνέχεια τα ζευγάρια του κόκκινου δωματίου πέρασαν χρόνο μαζί στο σπίτι τον αντρών ενώ οι 4 παίκτες που έμειναν εκτός κόκκινου δωματίου στο σπίτι των γυναικών.

Εκτός από τις συμπάθειες όμως είχαμε και τις πρώτες αντιπάθειες με τον Παύλο, τον Τζόνι και τον Βασίλη να λένε πως δεν συμπαθούν ιδιαίτερα έναν παίκτη με την καμπάνα να χτυπάει πιθανότατα για τον Γιάννη. Λίγο αργότερα στο επεισόδιο ο Παύλος έκανε λόγο και για διπροσωπία και αλλαγή συμπεριφοράς μπροστά στις κάμερες χωρίς να θέλει να ονοματίσει όμως κάποιον παίκτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here