Οι αγαπημένοι παίκτες της εβδομάδας στο Power of Love και όλα όσα διαδραματίστηκαν στο σημερινό επεισόδιο.

Το επεισόδιο άρχισε με τις πόρτες των δυο σπιτιών να ανοίγουν και με την Ζένια και την Έλενα να παίρνουν πρωτοβουλία και να πάνε στο σπίτι των αντρών. Μόλις έφτασαν όμως μια δυσάρεστη έκπληξη τις περίμενε καθώς οι τέσσερις άντρες που είχαν απομείνει στο σπίτι μετά από λίγο σηκώθηκαν και έφυγαν για να πάνε στο δίπλα σπίτι αφήνοντας τις κοπέλες μόνες τους. Αυτό φυσικά κακοφάνηκε στις δυο κοπέλες οι οποίες έμειναν στο σπίτι των αντρών για να συζητήσουν την συμπεριφορά τους. Λίγο αργότερα επέστρεψε και ο Αντώνης με την Ρένια οι οποίοι συμφώνησαν ότι η κίνηση των αντρών δεν ήταν σωστή.

Στο σπίτι των γυναικών, όπου ήταν και η πλειοψηφία των παικτών, η Αργυρώ ξεδίπλωσε το ταλέντο της στο τραγούδι,η Κατερίνα δήλωσε ότι δεν έχει πρόβλημα ο σύντροφός της να κοιτάει άλλες γυναίκες, ο Φίλιππος να λέει στην Άννα ότι πιθανότατα δεν ταιριάζουν και ο Παύλος να κάνει παράπονα στον Βασίλη για την συμπεριφορά της Ρένιας και της Κατερίνας, οι οποίες σύμφωνα με τον ίδιο ενώ εξέφρασαν λεκτικά το ενδιαφέρον τους στην πράξη δεν έκαναν κάτι.

Διαβάστε ακόμη για το ποιο είναι το δεύτερο ζευγάρι που άρχισε να δημιουργείτε στο Power of Love.

Στην συνέχεια η Μαρία και η παίκτες είδαν αστείες αναρτήσεις στα social media με τον Γιάννη να έχει την τιμητική του. Η κουβέντα άναψε όταν η Μαρία ρώτησε τον Παύλο αν θα είχε πρόβλημα η κοπέλα του να μην μαγειρεύει με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι η γυναίκα πρέπει να είναι και νοικοκυρά για να μεγαλώσει τα παιδιά τους, με τον Τζόνι να συμφωνεί και να επαυξάνει. Φυσικά πολλές κοπέλες, μαζί τους και ο Φίλιππος διαφώνησαν με αυτήν την άποψη. Αργότερα η Νέρτζη σε σχετική κουβέντα που είχε με τον Φίλιππο δήλωσε πως δεν θα έκανε κάτι με έναν άντρα που έχει τέτοιες απόψεις. Το περίεργο είναι ότι στα τελευταία επεισόδια είχαμε δει την Νέρτζη και τον Τζόνι να έρχονται αρκετά κοντά αλλά μετά από αυτή την δήλωση της Νέρτζης δεν ξέρω αν θα υπάρξει συνέχεια στο ειδύλλιο που ίσως πάει να δημιουργηθεί.

Σειρά είχε η ψηφοφορία για τον πιο αγαπημένο παίκτη της εβδομάδας. Το κοινό ψήφισε ως πιο αγαπημένες την Έλενα, την Άννα και την Ζένια με την Ζένια να αναδεικνύεται τελικά ως η πιο αγαπημένη παίκτρια και από τους άντρες τον Παύλο, τον Γιάννη και τον Φίλιππο με τον Φίλιππο να είναι ο πιο αγαπημένος παίκτης.

Οι δυο αγαπημένοι παίκτες είχαν την δυνατότητα να επιλέξουν από ένα άτομο ακόμα για να δειπνήσουν με τον Φίλιππο να επιλέγει την Νέρτζη και η Ζένια να επιλέγει τον Παύλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here