Χαμός στο επόμενο Gala του Power of Love.

Το επόμενο Gala του Power of Love θα είναι ένα από τα πιο επεισοδιακά μέχρι στιγμής. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παύλος Παπαδόπουλος έχει στην κατοχή του μια ηχογραφημένη συνομιλία που είχε με την Νέρτζη στην οποία η παίκτρια ‘θάβει’ την Ρεγγίνα. Τι έκανε λοιπόν ο Παύλος με αυτή την ηχογραφημένη συνομιλία; Την έβγαλε στον αέρα ζωντανά στο Gala προκείμενου να εκθέσει την Νέρτζη.

Ο λόγος που το έκανε αυτό δεν είναι σαφής αλλά ίσως έχει να κάνει με το ότι η Νέρτζη χώρισε τον φίλο του τον Τζόνι και πιθανότατα να έχει απομακρυνθεί από την παρέα. Από την μεριά της η Ρεγγίνα δήλωσε ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Νέρτζη, πράγμα το οποίο θα είναι πολύ δύσκολο καθώς η ηχογράφηση εν αγνοία κάποιου δεν μπορεί να σταθεί και να χρησιμοποιηθεί νομικά και είναι παράνομη. Από την άλλη η Νέρτζη μπορεί να κινηθεί νομικά κατά του Παύλου, πράγμα το οποίο και δήλωσε ότι θα το κάνει.

Επίσης η Νέρτζη θα είναι και μια από τις υποψήφιες προς αποχώρηση στο επόμενο Gala, πράγμα που δείχνει ότι η πρώην παρέα της θα κινηθεί εναντίον της προκειμένου να την διώξει από το σπίτι.

Διαβάστε ακόμα Αυτοί είναι οι δυο νέοι παίκτες που μπαίνουν στο Power of Love 2 την Δευτέρα και φημολογείται ότι έχουν ήδη σχέση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here