Όλα όσα έγιναν στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef.

Μετά την ομαδική δοκιμασία η ομάδα που κέρδισε ήταν η κόκκινη με αρχηγό τον Παντελή η οποία κέρδισε και ένα ταξίδι στην Θεσσαλονίκη. Στην βαθμολογία των πιάτων η μπλε ομάδα ήταν μπροστά καθώς το πρώτο πιάτο που βαθμολογήθηκε, το γλυκό, έλαβε την απόλυτη βαθμολογία που ήταν 50/50. Στην συνέχεια όμως τα υπόλοιπα τέσσερα πιάτα της κόκκινης ομάδας συγκέντρωσαν μεγαλύτερη βαθμολογία από αυτά της μπλε και έτσι σιγά σιγά οι κόκκινοι πλησίασαν. Η ανατροπή έγινε στο τελευταίο πιάτο και έτσι οι κόκκινοι πέρασαν μπροστά και κέρδισαν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι παίκτες της μπλε ομάδας να διαγωνιστούν για το ποιος θα πάρει την ασυλία για να εξαιρεθεί από την διαδικασία ψηφοφορίας προς αποχώρηση.

Διαβάστε ακόμα Η Κατερίνα του Power of Love έστειλε εξώδικο στον Αντώνη

Η πρώτη δοκιμασία ασυλίας είχε να κάνει με φιλετάρισμα κοτόπουλου. Οι παίκτες είχαν 15 λεπτά να φιλετάρουν 10 κοτόπουλα. Οι πιο γρήγοροι ήταν ο Χρήστος, η Σπυριδούλα και η Γιάννα οι οποίοι και πέρασαν στην επόμενη φάση.

Το δεύτερο σκέλος της δοκιμασίας απαιτούσε από τους τρεις παίκτες να τηγανίσουν αυγά. Ο πρώτος που θα τηγάνιζε 15 αυγά χωρίς να έχουν καψίματα στο ασπράδι θα έπαιρνε και την ασυλία. Ο νικητής ήταν ο Χρήστος ο οποίος κερδίζει την τρίτη ασυλία για φέτος με την Σπυριδούλα να έρχεται δεύτερη για ελάχιστα μόνο δευτερόλεπτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here