Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Μαραθώνιος είναι από τις πιο σκληρές και επίπονες κούρσες καθώς οι αθλητές θα πρέπει να διανύσουν μια απόσταση 42 χιλιομέτρων το γρηγορότερο δυνατόν. Φανταστείτε επομένως την ψυχική και σωματική δύναμη που χρειάζεται μια αθλήτρια όχι μόνο για να τερματίσει αλλά και να κουβαλήσει στην διαδρομή ένα κουταβάκι.

Η 43αχρονη Khemjira Klongsnun καθώς έτρεχε στον Μαραθώνιο της Ταϊλάνδης βρήκε ένα κουταβάκι το οποίο ήταν μόνο του στην μέση του πουθενά. Τότε η αθλήτρια επιβράδυνε προκειμένου να δει αν ο ιδιοκτήτης του βρισκόταν κάπου κοντά όμως γρήγορα συνειδητοποίησε ότι δεν υπήρχαν ούτε άλλοι άνθρωποι τριγύρω ούτε κάποιο σπίτι από το οποίο θα μπορούσε να το έχει σκάσει το κουταβάκι. Επομένως το μικρο σκυλάκι είτε είχε χαθεί είτε ήταν μόνο του.

Διαβάστε ακόμα Αγοράκι κυνηγάει άντρα που του έκλεψε το κουταβάκι του

Τότε η 43αχρονη πήρε το σκυλάκι στα χέρια της και το κουβάλησε για 30 χιλιόμετρα μέχρι την γραμμή του τερματισμού. Η Khemjira η οποία και υιοθέτησε το λίγων μηνών κουτάβι και το ονόμασε ‘Chomebueng’ από το όνομα του Μαραθωνίου δήλωσε: “Μου φάνηκε ότι ο μικρός ήταν χαμένος. Δεν υπήρχαν σπίτια, άνθρωποι ή άλλα σκυλιά τριγύρω. Επομένως πήρα το κουταβάκι στην αγκαλιά μου για να το μεταφέρω κάπου ασφαλή.”

Ένα μεγάλο μπράβο στην Khemjira από εμάς.

Αυτή δεν είναι η μοναδική ιστορία που έχει να κάνει με σκυλάκι στον Μαραθώνιο. Στον Καναδά ένα άλλο σκυλάκι έτρεξε στον Μαραθώνιο και τερμάτισε στην έβδομη θέση. Το δυόμιση χρονών Bloodhound αφέθηκε από τον ιδιοκτήτη του στον κήπο για να κάνει την ανάγκη του όταν αυτό πέρασε κάτω από τον φράχτη, πέρασε στον δρόμο του Μαραθωνίου και άρχισε να τρέχει προς την γραμμή του τερματισμού. Μετά από μιάμιση ώρα το σκυλάκι κατάφερε να τερματίσει και να αφήσει πίσω του τους περισσότερους μαραθωνοδρόμους. Φανταστείτε να είστε επαγγελματίας αθλητής και να προπονείστε χρόνια μόνο και μόνο για να δείτε ένα σκυλάκι να σας αφήνει πίσω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here