Οι τηλεοράσεις σήμερα είναι εντυπωσιακά μεγάλες αλλά η Samsung το πήγε ένα βήμα παραπέρα με την παρουσίαση της νέας της τηλεόρασης.

Η νέα τηλεόραση της γνωστής εταιρείας είναι 219 ίντσες και ονομάζεται The Wall (Το Τείχος) μιας και θα καλύψει ολόκληρο τον τοίχο του δωματίου σας. Η Samsung παρουσίασε ‘Το Τείχος’ στην έκθεση τεχνολογίας CES στο Λας Βέγκας, όπου εταιρείες τεχνολογίας παρουσιάζουν τα νέα τους προϊόντα. Και ποιος δεν θα ήθελε μια τέτοια τηλεόραση, μια τηλεόραση τόσο μεγάλη που πιθανόν να μην χρειάζεστε καν γυαλιά για να παρακολουθήσετε. Φανταστείτε να μαζεύεστε με τους φίλους σας και να παίζεται το αγαπημένο σας video game, να παρακολουθείτε αγώνες ή να βλέπετε τις αγαπημένες σας σειρές και ταινίες σε αυτό το θηρίο.

Διαβάστε ακόμα Η LG θα κυκλοφορήσει τηλεοράσεις που τυλίγονται σαν αφίσα μέσα στο 2019

Ίσως σκεφτεί κανείς ότι μια τηλεόραση τόσο μεγάλη να υστερεί σε ποιότητα εικόνας, αλλά σύμφωνα με το site AnandTech η ποιότητα είναι καλύτερη από τις 4Κ τηλεοράσεις χάρη στην τεχνολογία Micro LEDs. Σύμφωνα με την Samsung: “Η οθόνη της τηλεόρασης αποτελείτε από μονάδες εκπομπής Micro LEDs με εκατομμύρια κόκκινα, πράσινα και μπλε LED τσιπάκια που εκπέμπουν το δικό τους φως και παράγουν υπέροχα ζωντανά χρώματα στην οθόνη.”

Αυτή είναι η δεύτερη έκδοση της συγκεκριμένης τηλεόρασης, με την εταιρεία να παρουσιάζει ‘Το Τείχος’ 1.0 πέρυσι στην ίδια έκθεση, με μέγεθος 146 ίντσες. Τώρα αν οι 219 και 146 ίντσες είναι πολλές για τα μάτια σας ή για τον τοίχο σας το καταλαβαίνουμε. Στην ίδια έκθεση η Samsung παρουσίασε και την νέα της τηλεόραση 75 ιντσών με όνομα ‘ The Window’. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί πόσο θα κοστίζουν οι συγκεκριμένες τηλεοράσεις αλλά μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα είναι αρκετά ακριβές.

Αυτό που γίνετε εύκολα αντιληπτό είναι ότι σε λίγα χρόνια όλοι μας θα έχουμε τεράστιες τηλεοράσεις στο σαλόνι μας, με τις μικρές τετράγωνες τηλεοράσεις να αποτελούν μια μακρινή ανάμνηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here