Η LG θα ξεκινήσει να πουλάει τηλεοράσεις μεγάλου μεγέθους οι οποίες θα τυλίγονται όπως ακριβώς τυλίγεται μια αφίσα. Οι λεγόμενες ‘rollable’ τηλεοράσεις θα είναι μεγέθους 65 ιντσών και θα αποκρίνονται με το πάτημα ενός κουμπιού όπως μια γκαραζόπορτα. Θα είναι τεχνολογίας OLED για ζωντανότερη εικόνα αλλά και επειδή η συγκεκριμένη τεχνολογία κάνει το ‘τύλιγμα’ της τηλεόρασης πιο εύκολο.

Η εταιρία παρουσίασε για πρώτη φορά την rollable screen τεχνολογία φέτος όμως οι τηλεοράσεις θα είναι διαθέσιμες για το κοινό μέσα στο 2019. Η LG με τις νέες τις τηλεοράσεις θέλει να ‘αναζωογονήσει’ την αγορά ηλεκτρονικών συσκευών και να επαναπροσδιορίσει την τεχνολογία των OLED τηλεοράσεων καθώς μόλις το 1.1% του κοινού διαθέτει τηλεόραση της συγκεκριμένης τεχνολογίας με το 98% να διαθέτει τηλεόραση τεχνολογίας LCD. Βέβαια εκτιμάται ότι οι κάτοχοι OLED τηλεοράσεων αναμένεται να αυξηθούν κατά 70% τα επόμενα έτη ανεβάζοντας τον αριθμό τους από τα 2.35 εκατομμύρια στα 4 εκατομμύρια.

Η LG επίσης ετοιμάζετε και για το πέμπτης γενιάς ασύρματο δίκτυο ή αλλιώς 5G, το οποίο αναμένεται να φέρει την επανάσταση στο mobile internet και θα είναι το έναυσμα για την κατασκευή πολλών εφαρμογών και gadget για το σπίτι έως και για το αυτοκίνητο. Πιθανότατα η εταιρία να παρουσιάσει το πρώτο 5G smartphone το 2019 στο Mobile World Congress.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here