Θύμα μιας καλοστημένης φάρσας έπεσε ο γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ με τον παρουσιαστή του The Late Late Show, James Corden να είναι ο ενορχηστρωτής της. Ο Μπέκαμ ήταν καλεσμένος στο γήπεδο της πρώην του ομάδας LA Galaxy για να παραβρεθεί στα αποκαλυπτήρια ενός αγάλματος προς τιμήν του.

Το θέμα είναι ότι το άγαλμα ήταν ένα τερατούργημα και δεν θύμιζε καθόλου τον ποδοσφαιριστή. Με ένα τεράστιο πιγούνι και χέρια που θύμιζαν τον Mr. Fantastic από τους Fantastic 4, τα αποκαλυπτήρια έγιναν και ο Μπέκαμ έμεινε άφωνος. Σαστισμένος με το θέαμα λέει στον δημιουργό του αγάλματος ότι αυτό το πράγμα δεν μοιάζει καθόλου με αυτόν. “ Αυτό το πράγμα δεν γίνεται να εμφανιστεί μπροστά σε κόσμο, έρχονται οι γονείς μου και η γυναίκα μου από την Αγγλία, δεν γίνεται να το δουν αυτό. Το μόνο πράγμα που είναι καλό είναι τα μαλλιά.”

Τελικά στην προσπάθεια μεταφοράς του αγάλματος ένα λάθος ενός εργάτη θα προκαλέσει την καταστροφή του. Τότε ο Μπέκαμ τον πλησιάζει και του λέει “Μου έκανες μεγάλη χάρη”. Στην συνέχεια ο James Corden αποκαλύπτεται και όλοι μαζί ξεσπούν σε γέλια.

Διαβάστε ακόμα ‘Πολυτελές’ κατάστημα πουλάει φθηνά παπούτσια 20 φορές ακριβότερα και οι Fashion bloggers σπεύδουν να τα αγοράσουν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here