Η παίκτρια του Power of Love Ζένια Σολδάτου εκτός από τις τουριστικές επιχειρήσεις που έχει σπουδάσει έχει δουλέψει και ως χορεύτρια σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά κάνοντας πολλές καυτές εμφανίσεις. Στις φωτογραφίες βλέπουμε μια από τις πιο πρόσφατες εμφανίσεις της με την Ζένια να χορεύει αισθησιακά πάνω σε μπάρα.

Η Ζένια του Power of Love σε καυτό χορό πάνω σε μπάρα

Το παρελθόν της παίκτριας έχει δώσει αφορμή για ποικίλων ειδών σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτυώσεις με την Ζένια όμως να έχει δημιουργήσει ήδη το κοινό της καθώς έχει ψηφιστεί ως η πιο αγαπημένη παίκτρια για τις πρώτες δυο εβδομάδες στο σπίτι της αγάπης.

Η 28χρονη έχει δηλώσει μέσα στο παιχνίδι το εργάζεται και ως μεταφράστρια καθώς τα Ρώσικα είναι η μητρική της γλώσσα και μιλάει και πολύ καλά Αγγλικά. Επίσης έχει εργαστεί και στον χώρο της μόδας κάνοντας φωτογραφήσεις για περιοδικά αλλά και επιδείξεις. Έχει συμμετάσχει σε βίντεο κλιπ και έχει εργαστεί και ως barwoman. Πολυτάλαντη με λίγα λόγια η Ζένια.

Βέβαια όπως μπορείτε και εσείς να καταλάβετε οι συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι αρκετά πρόσφατες μιας και το παρουσιαστικό της Ζένιας είναι το ίδιο με αυτό που έχει σήμερα στο Power of Love. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τις δηλώσεις της ίδιας ότι έχει σταματήσει να εργάζεται νύχτα πριν ασχοληθεί με τις Τουριστικές επιχειρήσεις.

Επίσης σε ένα από τα πρώτα Gala του Power of Love η Μαρία Μπακοδήμου είχε θέσει το ερώτημα στους άνδρες του σπιτιού αν θα είχανε πρόβλημα η κοπέλα τους να δουλεύει νύχτα, με τους περισσότερους να απαντάνε πως κάτι τέτοιο δεν θα το θελαν. Η Ζένια τότε είχε φανεί προβληματισμένη με την απάντηση των αντρών και αν κάποιος λάβει υπόψιν του και τις φωτογραφίες τότε μπορεί να φτάσει στο συμπέρασμα ότι η Ζένια ίσως να δούλευε ως χορεύτρια σε νυχτερινά μαγαζιά μέχρι πρόσφατα.

Διαβάστε ακόμα Ο χαμός συνεχίζεται στο Power of Love – Παραλίγο να πέσει ξύλο

Και για όσους δεν ‘χόρτασαν’ ορίστε και μερικές παλιότερες καυτές φωτογραφίες της Ζένιας από νυχτερινά μαγαζιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here