Μετά από μήνες αναμονής το δίκτυο HBO αποκάλυψε μέσω ενός teaser την ημερομηνία κυκλοφορίας της όγδοης και τελευταίας σεζόν του Game of Thrones.

Στις 14 Απριλίου λοιπόν, 15 Απριλίου για την Ελλάδα, θα μπορέσουμε να επισκεφτούμε και πάλι το Westeros για την τελική αναμέτρηση με τους White Walkers. Στο νέο teaser το τηλεοπτικό δίκτυο φρόντισε να μην ‘σποϊλάρει’ πολλά παρά να μας δώσει μια μικρή ιδέα καθώς βλέπουμε τους John Snow, Arya και Sansa στην κρύπτη κάτω από το Winterfell, όπου αναπαύονται οι πρόγονοι τους. Στο τέλος του διαδρόμου όμως οι τρεις πρωταγωνιστές βρίσκονται μπροστά σε τρία αγάλματα που τους μοιάζουν και τότε η κρύπτη αρχίζει και παγώνει. Αυτό συμβολίζει τον ερχομό των White Walkers στον νότο.

Διαβάστε ακόμα Αυτές είναι οι καλύτερες ξένες σειρές για το 2018

Ένα πράγμα που γνωρίζουμε για την τελευταία σεζόν του Game of Thrones είναι ότι θα αποτελείτε από έξι μόνο επεισόδια αλλά όπως δήλωσε ο CEO του HBO το κάθε επεισόδιο θα είναι σα να βλέπεις ταινία. Τώρα αν αυτό δεν σας καθησύχασε να σας πούμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες στο τρίτο επεισόδιο της σεζόν θα δούμε την μεγαλύτερη τηλεοπτική μάχη που γυρίστηκε ποτέ. Ο Vladimir Furdik, που υποδύεται τον Night King, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Ουγγρικό site SorozatWiki: “Στο τρίτο μέρος της τελευταίας σεζόν υπάρχει μια μάχη, που σύμφωνα με τους δημιουργούς της σειράς είναι η μεγαλύτερη μάχη που γυρίστηκε ποτέ για την τηλεόραση. Σχεδόν ολόκληρο το επεισόδιο θα είναι για την μάχη η οποία θα διαρκεί περίπου μια ώρα.” Όταν ο Furdik ρωτήθηκε για το ποιος θα καθίσει στο τέλος στον Σιδερένιο Θρόνο απάντησε: “ Δεν μπορώ να το αποκαλύψω αυτό αλλά να είστε σίγουροι ότι θα σας εκπλήξει.”

Αναμένουμε λοιπόν μέχρι τις 14 Απριλίου για την τελευταία σεζόν της πιο πετυχημένης σειράς των τελευταίων χρόνων, του Game of Thrones.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here