Η Disney θα επανακυκλοφορήσει την κλασσική ταινία κινουμένων σχεδίων Η Λαίδη και ο Αλήτης μόνο που αυτήν την φορά πρωταγωνιστές θα είναι πραγματικά σκυλάκια.

Μετά την επιτυχία που σημείωσαν τα live-action remakes των Η Σταχτοπούτα, Το Βιβλίο της Ζούγκλας και το Η Πεντάμορφη και το Τέρας στα box office η Disney ετοιμάζει περισσότερες live-action ταινίες. Αν και η διαχωριστική γραμμή μεταξύ ”live-action” και CGI (εικόνες δημιουργημένες από υπολογιστή) είναι λεπτή για τις συγκεκριμένες ταινίες με πιο πρόσφατο παράδειγμα την επερχόμενη live-action ταινία της Disney Ο Βασιλιάς των Λιονταριών, όπου όλα τα ζώα έχουν δημιουργηθεί με υπολογιστή, αυτό δεν θα ισχύει για το Η Λαίδη και ο Αλήτης καθώς οι ηθοποιοί, τα σκηνικά και τα σκυλάκια θα είναι όλα πραγματικά.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Thomas Mann, ο οποίος υποδύεται τον ιδιοκτήτη της Λαίδης στην επερχόμενη ταινία, ρωτήθηκε ποια είναι η γνώμη του για το συγκεκριμένο εγχείρημα δήλωσε:

“Πιστεύω ότι είναι μια βελτιωμένη έκδοση ενός κόσμου που μας είναι ήδη γνώριμος. Οι ανθρώπινοι χαρακτήρες στην ταινία είναι πιο προσεγμένοι και επίσης θα υπάρχουν πραγματικά σκυλάκια. Και ποιος δεν θα ήθελε να δει δυο σκυλάκια να ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί πάνω από ένα πιάτο σπαγγέτι? Η original ταινία κυκλοφόρησε το 1955. Καταλαβαίνω τους ανθρώπους που είναι της άποψης ‘μην αλλάζετε την original ταινία’ αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για ένα live-action remake. Επομένως γιατί όχι?

Η Λαίδη και ο Αλήτης θα κάνουν την πρεμιέρα τους αποκλειστικά στην streaming υπηρεσία της Disney, Disney Plus, η οποία θα τεθεί στην διάθεση του κοινού το επόμενο φθινόπωρο. Τα σκυλάκια της ταινίας θα ‘μιλάνε’ μέσω των σκέψεών τους και όχι με το στόμα τους όπως έγινε στο Βιβλίο της Ζούγκλας. Ίσως αυτό είναι για το καλύτερο μιας και το κοινό είναι ακόμα διχασμένο για το πως θα πρέπει να ‘μιλούν’ τα ζώα σε μια live-action ταινία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here