Η φωτογραφία ενός αυγού έσπασε το ρεκόρ της Kylie Jenner και έγινε πριν λίγες μέρες η φωτογραφία με τα περισσότερα like ever στο Instagram.

Η φωτογραφία με τα περισσότερα like στο Instagram είναι πλέον αυτή ενός αυγού

Εάν αναρωτιέστε πως μια φωτογραφία ενός απλού αυγού, που δημοσιεύτηκε στο Instagram στις 4 Ιανουαρίου, κατάφερε να γίνει η Νο1 φωτογραφία τότε καλά κάνετε. Η φωτογραφία με το αυγό έχει πάνω από 28 εκατομμύρια likes, 10 εκατομμύρια παραπάνω likes δηλαδή από την δεύτερη δημοφιλέστερη φωτογραφία του Instagram που ανήκει στην Kylie Jenner. Για να είμαστε όμως δίκαιοι το @world_record_egg, που είναι ο λογαριασμός στον οποίο αναρτήθηκε η φωτογραφία με το αυγό, αριθμεί 2,1 εκατομμύρια ακόλουθους ενώ η Kylie πάνω από 123 εκατομμύρια.

Σίγουρα το αυγό δεν συγκέντρωσε όλα αυτά τα likes από την καλοσύνη των ανθρώπων ή από την ομορφιά της φωτογραφίας. Αντί αυτού η περιγραφή της φωτογραφίας ζητούσε από τους χρήστες να πατήσουν like και κάπως έτσι το όλο θέμα πήρε απρόσμενα μεγάλη έκταση και έκανε το συγκεκριμένο αυγό το δημοφιλέστερο σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στην προηγούμενη δημοφιλέστερη φωτογραφία στο Instagram το νεογέννητο κοριτσάκι της Kylie κρατάει τον αντίχειρα της μαμάς της ενώ αυτή αποκαλύπτει στην περιγραφή της φωτογραφίας το όνομα της μικρής, το οποίο είναι Stormi.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here