Άντε και καλούς απογόνους.

Σας έχει τύχει ποτέ να αργήσετε λίγο στην δουλειά γιατί θέλατε να μείνετε λίγο ακόμα στο κρεβάτι κάτω από το ζεστό σας πάπλωμα; Φυσικά και σας έχει τύχει. Σε όλους μας αρέσει να χουζουρεύουμε λίγο το πρωί όταν ξυπνάμε και να μην μπορούμε να αποχωριστούμε το πάπλωμα μας αλλά θα φτάνατε ποτέ σε σημείο να το παντρευτείτε;

Η Pascale Sellick έχει σκοπό να κάνει ακριβώς αυτό καθώς ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες για την τελετή στην οποία θα παντρευτεί το πάπλωμα της. Η 49χρονη εξέδωσε ανοιχτή πρόσκληση για όσους θέλουν να παραβρεθούν στην τελετή όπου θα διακηρύξει την αγάπη της για το αγαπημένο της σκέπασμα.

Η ασυνήθιστη τελετή θα λάβει χώρα στους κήπους Rougemont στο Exeter της Αγγλίας την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στις δυο το μεσημέρι. Φυσικά μετά την τελετή θα ακολουθήσει και γαμήλιο πάρτι για να ξεσαλώσουν οι μελλόνυμφοι. Αν τυχόν και παρευρεθείτε στον γάμο η κατάλληλη ενδυμασία για το γεγονός είναι οι πιτζάμες και οι παντόφλες σας.

Διαβάστε ακόμα Η φωτογραφία με τα περισσότερα like στο Instagram είναι πλέον αυτή ενός αυγού

Η Pascale δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τι θα φοράει το πάπλωμα στην τελετή αλλά μας το κρατάει για έκπληξη: “Πρόκειται για την πιο μεγάλη, δυνατή και αξιόπιστη σχέση που είχα ποτέ. Αυτό γιατί το πάπλωμα μου είναι πάντα εκεί για εμένα. Το αγαπώ τόσο πολύ που θέλω να προσκαλέσω όλο τον κόσμο για να γίνουν μάρτυρες της ένωσης μας. Θα υπάρχει μουσική, διασκέδαση και η τελετή. Θα ακολουθήσει το γαμήλιο πάρτι με προπόσεις, κόψιμο γαμήλιας τούρτας και ζωντανή μουσική από την γαμήλια μπάντα.

Μάλιστα η Pascale έχει αναθέσει την οργάνωση της πιο ευτυχισμένης μέρας της ζωής της σε γνωστή εταιρεία οργάνωσης γάμων. Να ζήσετε Pascale και καλούς απογόνους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here