Το 2019 δείχνει πολλά υποσχόμενο κινηματογραφικά με ταινίες όπως το Captain Marvel και Star Wars: Episode IX. Παρόλα αυτά έχουν ήδη ανακοινωθεί οι ημερομηνίες κυκλοφορίας τριών blockbuster ταινιών για το 2020 και πιο συγκεκριμένα για τον Ιούλιο.

Η νέα ταινία του σκηνοθέτη Christopher Nolan (γνωστό για τις ταινίες του Prestige, The Dark Knight, Interstellar, Inception, Memento) θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Ιουλίου. Ο Nolan, ο οποίος προτάθηκε και για το βραβείο χρυσής σφαίρας σκηνοθεσίας για την τελευταία του ταινία για τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο με τίτλο Dunkirk, θα συνεργαστεί με την Warner Bors. για την νέα του ταινία γύρω από την οποία επικρατεί άκρα μυστικότητα.

Ακολουθεί στις 20 Ιουλίου το Ghostbusters 3. Η νέα ταινία των κυνηγών φαντασμάτων θα αποτελεί συνέχεια των original ταινιών με σκηνοθέτη Jason Reitman, ο οποίος είναι γιος του σκηνοθέτη των παλιότερων ταινιών Ghostbusters. Όπως είναι λογικό κάτι τέτοιο έχει πυροδοτήσει φήμες για την εμφάνιση του Bill Murray και της παρέας του στην νέα ταινία.

Στις 31 Ιουλίου θα κυκλοφορήσει και η ταινία Morbius με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Όσκαρ Jared Leto. Η ταινία είναι η δεύτερη ταινία που αφορά ‘κακό’ του spider-man μετά το Venom και διηγείται την ιστορία του επιστήμονα Michael Morbius που μεταλλάχθηκε σε βρικόλακα με τα από ένα αποτυχημένο πείραμα.

Αν δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι τον Ιούλιο του 2020 μπορείτε να δείτε εδώ την λίστα με όλες τις ταινίες που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2019.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here