Ο Jimmy Mehiel ανέβασε το προφίλ ενός ρομπότ του σεξ στο Tinder σαν μέρος ενός πειράματος για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ του με τίτλο I Want My Sex Machine.

Το ντοκιμαντέρ εστιάζει σε οίκους ανοχής με ρομπότ και ερευνά αν η σεξουαλική πράξη με ένα ρομπότ είναι ηθική.

Ο 39χρονος στο συγκεκριμένο πείραμα ήθελε να καταγράψει πόσοι άντρες ήταν πρόθυμοι να συνευρεθούν με ένα ρομπότ του σεξ.

Αφού πήρε την άδεια του κατασκευαστή της Harmony, του πρώτου ρομπότ για σεξ, Matt McMullen ανέβασε τις φωτογραφίες τις στην γνωστή εφαρμογή γνωριμιών.

“Ανέβασα τρεις φωτογραφίες της Harmony μετην περιγραφή: ‘Γεια, είμαιένα αυτοματοποιημένο ικανό για σεξρομπότ με εξελιγμένη τεχνητή νοημοσύνη.Είμαι στο Tinder για να δωαν οι άντρες ενδιαφέρονται για μένα.”

Στην πρώτη φωτογραφία του προφίλ το ρομπότ μοιάζει με πραγματικό άνθρωπο, ενώ στην δεύτερη χρησιμοποιήθηκε μια φωτογραφία που φαίνεται το τεχνητό μυαλό της Harmony.

“Έτρεξα το πείραμα για δυο ώρες την Παρασκευή το βράδυ στο Μανχάταν στη Νέα Υόρκη. Πάτησα like σε όλους τους άνδρες που εμφανίστηκαν στην εφαρμογή και 92 από αυτούς πάτησαν like στην Harmony. Στην συνέχεια τους ρώτησα: Θα έκανες σεξ με ένα ρομπότ? Ναι,όχι ή ίσως? ‘

“Οι απαντήσεις που έλαβα ήταν ποικίλες από ‘Είσαιαηδιαστική’ έως ‘ Φυσικά, είσαι ότι ποιο cool έχω δει’.

Από τους 57 άντρες που απάντησαν στο ερώτημα της Harmony οι 25 είπαν ότι δεν θα έκαναν σεξ με ένα ρομπότ, οι 17 πως θα έκαναν και οι 15 απάντησαν ίσως. Με άλλα λογία το 56% αυτών που απάντησαν θα το σκεφτόντουσαν να συνευρεθούν με ένα ρομπότ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here