Το trailer για το νέο Spider-Man είναι εδώ.

Περίπου ένα μήνα μετά το trailer του Avengers: Endgame η Sony και η Marvel έδωσαν στην δημοσιότητα το πρώτο trailer για το sequel του Spider: Homecoming με την νέα ταινία να διαδραματίζεται μετά τα γεγονότα του Endgame.

Στο trailer βλέπουμε τον Peter Parker να ταξιδεύει με τους φίλους του στην Ευρώπη με σκοπό να περάσει όπως ένας φυσιολογικός έφηβος. Αυτό όμως δεν κρατάει πολύ καθώς τον επισκέπτεται ο Nick Fury για να τον ενημερώσει για μια ειδική αποστολή. Αισθητή από το trailer είναι η απουσία του Tony Stark/Iron Man ο οποίος ήταν ο μέντορας του Parker στις τελευταίες ταινίες της Marvel, κάτι που μας δείχνει ότι ο Stark ίσως και να μην ‘βγάζει καθαρή’ στην επερχόμενη ταινία Avengers: Endgame που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο.

Φυσικά στο trailer βλέπουμε και τον Mysterio, τον κακό της ταινίας, τον οποίο υποδύεται ο Jake Gyllenhaal χωρίς όμως να γίνεται αντιληπτό για το ποια είναι τα σχέδιά του ή τι ακριβώς αντιμετωπίζει ο Spider-Man στη νέα ταινία.

Διαβάστε ακόμα για τις 10 ταινίες μου σημείωσαν την μεγαλύτερη ευτυχία το 2018

Το trailer του Spider-Man: Far From Home έφτασε σε μια περίεργη χρονική στιγμή αν αναλογιστεί κανείς ότι στο τέλος της ταινίας Avengers: Infinity War ο ίδιος, μαζί με τον μισό πληθυσμό του σύμπαντος πεθαίνει. Αυτό μας δίνει να καταλάβουμε ότι με κάποιο τρόπο θα έρθει πίσω στην ζωή στην ταινία Endgame και μας προδιαθέτει για την επιστροφή πολλών ακόμα ηρώων που πέθαναν στην ταινία.

Με σκηνοθέτη τον John Watts το Far From Home θα είναι η πρώτη ταινία της Marvel που θα κυκλοφορήσει μετά το Avengers: Endgame. Αν και η Marvel έχει ακόμα στα σκαριά το Guardians of the Galaxy 3 και το sequel του Black Panther, η νέα περιπέτεια του Spider-Man θα είναι αυτή που θα σηματοδοτήσει την νέα εποχή για τις μετά-Thanos ταινίες της Marvel.

Το Spider-Man: Far From Home θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 5 Ιουλίου 2019.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here