Μια νέα παίκτρια έρχεται και μια παλιά φεύγει από το σπίτι του Power of Love.

Ανατροπές έρχονται στο Power of Love καθώς σήμερα θα μπει νέα παίκτρια στο σπίτι της αγάπης και αύριο ακόμα ένας νέος παίκτης. Εκτός από την Ιόλη στο σπίτι σήμερα θα μπει και ο Τζόνι, ο οποιoς ειχε αποχωρήσει μαζί με την Νέρτζη πριν δυο εβδομάδες αλλά το κοινό τον ψήφισε και έτσι μετά την αποχώρηση του Τερζόπουλου στο τελευταίο Gala ο Τζόνι επιστρέφει.

Η επιστροφή του Τζόνι θα δώσει χαρά στον φίλο του τον Παύλο και στην Νέρτζη αλλά δυστυχώς το reunion δεν θα κρατήσει και πολύ. Η Μαρία Μπακοδήμου θα ανακοινώσει στους παίκτες ότι προκειμένου να παραμείνει η Ιόλη στο σπίτι θα πρέπει τα αγόρια να ψηφίσουν μια παλιά παίκτρια προς αποχώρηση.

Διαβάστε ακόμα Αυτοί είναι οι δυο νέοι παίκτες που μπαίνουν στο Power of Love

Μετά την ψηφοφορία η παίκτρια που συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους ήταν η Νέρτζη η οποία εκτός από το ότι ήταν η πιο αγαπημένη παίκτρια του κοινού τις δυο τελευταίες εβδομάδες, μόλις είχε δει και το αισθηματικό της ενδιαφέρον, τον Τζόνι, να επιστρέφει στο παιχνίδι. Η Νέτρτζη αποχωρεί για δεύτερη φορά λοιπόν από το Power of Love καθώς η πλειοψηφία των παικτών υποστηρίζει ότι δημιουργεί εντάσεις μέσα στο σπίτι και για αυτό την ψήφισε και πάλι.

Αύριο όπως σας είπαμε θα μπει και ένας νέος άντρας παίκτης και η ίδια διαδικασία θα επαναληφθεί. Αυτή τη φορά τα κορίτσια θα ψηφίσουν έναν άντρα να αποχωρήσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here