Οι πανομοιότυπες δίδυμες είναι σε σχέση με τον ίδιο άντρα εδώ και οκτώ χρόνια.

Οι 33χρονες Αυστραλές, Anna και Lucy Decinque, είναι γνωστές ως οι πιο πανομοιότυπες δίδυμες του κόσμου και μοιράζονται τα πάντα. Όχι μόνο έχουν κάνει τις ίδιες ακριβώς πλαστικές επεμβάσεις για να διατηρήσουν την ομοιότητά τους αλλά όπως πρόσφατα αποκάλυψαν μοιράζονται και τον ίδιο άντρα! Μάλιστα σκοπεύουν να μηνούν έγκυες την ίδια μέρα όπως είπαν. Οι δυο δίδυμες αδερφές μοιράζονται ακόμα και την κρεβατοκάμαρα όπως δήλωσαν. Πιο συγκεκριμένα κάνουν σεξ με την σειρά και όταν αυτό συμβαίνει βρίσκονται και οι δυο στο κρεβάτι.

Οι δυο αδερφές μίλησαν για τον επί οκτώ χρόνια σύντροφό τους, Ben Byrne, στην εκπομπή της Αυστραλιανής τηλεόρασης, Hughesy. Οι δίδυμες είναι σε σχέση με τον Ben από το 2012 και όλοι μαζί μοιράζονται ένα διπλό king-size κρεβάτι. Όταν ο παρουσιαστής τις ρώτησε αν είναι και οι δυο παρούσες κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης τότε αυτές απάντησαν ‘ναι’.

Διαβάστε ακόμα Άντρας θέλει να μηνύσει τους γονείς του επειδή τον γέννησαν χωρίς την συγκατάθεσή του

“Δεν υπάρχει ζήλια στην σχέση μας. Αν ο Ben φιλήσει την μια θα φιλήσει και την άλλη. Μας αποδέχεται και δεν έχει πρόβλημα που ντυνόμαστε το ίδιο και που θέλουμε να είμαστε μαζί. Πάντα προσέχουμε ο ένας τον άλλο. Ο Ben παίρνει διπλή αγάπη.”

Αν και ο Ben δεν μπορεί να παντρευτεί και τις δυο μιας και η πολυγαμία απαγορεύεται στην Αυστραλία, ελπίζει ότι θα καταφέρει να τεκνοποιήσει και με τις δυο ταυτόχρονα. Αν αυτό συμβεί τότε τα παιδιά τους θα είναι ετεροθαλή αδέρφια και πρώτα ξαδέρφια ταυτόχρονα με τον Ben να είναι πατέρας τους αλλά και θείος τους. Πολύ περίεργα πράματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here