Άλλοι δυο παίκτες εκδήλωσαν το ερωτικό ενδιαφέρον τους σήμερα στο Power of Love.

Το επεισόδιο άρχισε με τους διαγωνιζόμενους να συζητάνε για την χθεσινή ‘πλάκα’ των κοριτσιών καθώς έφερε αρκετή αναστάτωση στα δυο σπίτια με τον Γιάννη να είναι το μεγαλύτερο θύμα αυτής της πλάκας.

Στην συνέχεια ο Τζόνι ως αρχηγός επέλεξε τον Γιάννη να πάει στο σπίτι των κοριτσιών για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με την Αργυρώ και τον Αντώνη επειδή δεν επιλέχτηκε χθες στο κόκκινο δωμάτιο και από τις κοπέλες την Έλενα, για να λύσει μια παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί με τον Βασίλη και την Νέρτζη για να πάνε στο σπίτι των αντρών. Αν και δεν ακούσαμε τα όσα συζήτησε ο Αντώνης με την Ρένια είδαμε τον Αντώνη φεύγοντας από το σπίτι να της δίνει ένα τρυφερό φιλί στον λαιμό και την Ρένια να αποκαλύπτει λίγο αργότερα ότι του είπε πως τον σκέφτεται. Ο Αντώνης με την Ρένια λοιπόν είναι το δεύτερο ζευγάρι στο Power of Love που έχει αρχίσει να εκδηλώνεται.

Σειρά είχε το κόκκινο δωμάτιο με τις γυναίκες να ψηφίζουν ποιον άντρα δεν θα ήθελαν να καλέσουν στο κόκκινο δωμάτιο και τους άντρες να είναι αυτοί που καλούν. Από την ψηφοφορία ο άντρας που δεν είχε την επιλογή να καλέσει στο κόκκινο δωμάτιο ήταν ο Γιάννης τον οποίο ψήφισε και η Αργυρώ. Το πιο ενδιαφέρον κόκκινο δωμάτιο ήταν αυτό του Αντώνη με την Ρένια στο οποίο ο ερωτισμός ήταν έντονος με την Ρένια να δίνει το μαξιλάρι της στον Αντώνη για να κοιμηθεί σε αυτό το βράδυ. Επίσης η Άννα, την οποία κάλεσε ο Τζόνι στο κόκκινο δωμάτιο, δήλωσε πως αυτό ήταν το καλύτερο κόκκινο δωμάτιο.

Μετά το κόκκινο δωμάτιο οι παίκτες μεταφέρθηκαν για λίγο στην σκηνή του My Style Rocks με τον Γιάννη και την Αργυρώ να υποδύονται τον Αλέξη Τσίπρα και την σύζυγό του Περιστέρα και να σκορπάνε γέλιο σε όλους τους διαγωνιζόμενους. Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε επίσης και ο Τζόνι με την Έλενα, ο οποίος υποδύθηκε τον Ρώσο μπασκετμπολίστα Γιούρι. Την υψηλότερη βαθμολογία παρόλα αυτά συγκέντρωσε το ζευγάρι Ίον-Νέρτζη οι οποίοι κέρδισαν σαν έπαθλο ένα ρομαντικό δείπνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here