Παρασκευή και Gala για το Power of Love με εντάσεις, κλάματα και αποχώρηση.

Η ένταση στο σπίτι ξεκίνησε με το καλημέρα σας. Αφού πρώτα είδαμε ένα βίντεο με τα σχόλια των αντρών για την νέα παίκτρια την Κατερίνα ο Παύλος σχολίασε πως μπήκε στο παιχνίδι διαβασμένη, υποστηρίζοντας ότι η Κατερίνα την πρώτη μέρα που μπήκε στο παιχνίδι δήλωσε ξεκάθαρα ότι της αρέσει ο Παύλος και στην συνέχεια άρχισε να ‘παίζει’ με τρεις άλλους άντρες. Ο Βασίλης στην συνέχεια υποστήριξε τον Παύλο και είπε ότι η Κατερίνα είναι αγενής φέρνοντας ένα αρκετά ατυχές παράδειγμα: “Ήθελα να πιω έναν καφέ, η Κατερίνα μιλούσε με τον Ίον στην κουζίνα και της ζήτησα να μου φτιάξει έναν καφέ μιας και ήταν η μόνη γυναίκα εκεί και αυτή δεν σταμάτησε καν την κουβέντα και με αγνόησε”, τα συμπεράσματα δικά σας.

Στην συνέχεια ακολούθησε ένα βίντεο από την πρώτη μέρα της Κατερίνας στο σπίτι. Βλέποντας το και με τα σχόλια που είχαν προηγηθεί η Κατερίνα ξέσπασε σε δάκρυα. Οι άντρες συνέχισαν υποστηρίζοντας ότι εφόσον δεν κάλεσε κάποιον από αυτούς στο ένα και μοναδικό κόκκινο δωμάτιο που είχε την ευκαιρία να καλέσει η Κατερίνα τότε πάει να πει ότι δεν ενδιαφέρετε και ότι όσα είπε στην αρχή ήταν ψέματα.

Διαβάστε ακόμα Νεαρός έκανε sex με την μητέρα του ατόμου που του έκανε bullying στο σχολείο για να πάρει εκδίκηση

Λίγο αργότερα η Έλενα πήρε τον λόγο και τόνισε ότι δεν γίνετε οι άντρες να μιλάνε υποτιμητικά για την Κατερίνα ενώ και αυτοί κάνουν το ίδιο. Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στον Τζόνι και το ενδιαφέρον του προς την ίδια, την Ζένια και την Νέρτζη. Η Έλενα αναφέρθηκε επίσης και στον Βασίλη που ενώ στην αρχή της έδειξε ενδιαφέρον στην συνέχεια ήταν πολύ αδιάφορος. Όταν έπαιξε το βίντεο με τα όσα εξελίχθηκαν μεταξύ των παικτών στο κόκκινο δωμάτιο η Έλενα από την πίεση ξέσπασε και αυτή σε κλάματα και αποχώρησε από το πλατό προκειμένου να ηρεμήσει.

Ακολούθησε η ψηφοφορία της ασυλίας με τον Παύλο και τον Γιάννη να ισοψηφούν και τις κοπέλες να ξαναψηφίζουν με τον Γιάννη να παίρνει τελικά την ασυλία με τέσσερις ψήφους. Το ίδιο έγινε και με τις γυναίκες με τις Έλενα και Κατερίνα να ισοψηφούν και να ακολουθεί και δεύτερη ψηφοφορία όπου η Έλενα πήρε την ασυλία με πέντε ψήφους.

Στην ψηφοφορία αποχώρησης η Ρένια και η Αργυρώ συγκέντρωσαν τις περισσότερες αρνητικές ψήφους και οι παίκτες για ακόμη μια φορά θα έπρεπε να ξαναψηφίσουν με την Αργυρώ να είναι τελικά υποψηφία από το σπίτι των κοριτσιών. Από τους άντρες υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ο Αντώνης. Με τον Φίλιππο να αναδεικνύεται ο πιο αγαπημένος παίκτης από το κοινό αυτή που αποχώρησε από το σπίτι του Power of Love ήταν η Αργυρώ με τον Γιάννη να θέλει να αποχωρήσει μαζί της αλλά να παραμένει τελικά μέσα στο παιχνίδι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here