Μετά από πέντε μήνες My Style Rocks έφτασε η ώρα του μεγάλου τελικού.

Με τις έξι φιναλίστ του My Style Rocks, τις Ιωάννα, Κωνσταντίνα, Χριστίνα, Φωτεινή, Νίνα και Μαρία να έχουν ντυθεί βασιλιάδες της μόδας ο μεγάλος τελικός έλαμψε με την παρουσία τους.

Η κοπέλα που θα συγκέντρωνε την υψηλότερη συνολικά βαθμολογία από την έως τώρα επίδοσή της στο παιχνίδι, την βαθμολογία της επιτροπής για την εμφάνισή της στον τελικό και την βαθμολογία του κοινού θα ήταν και η μεγάλη νικήτρια. Στην κριτική επιτροπή επίτιμη καλεσμένη ήταν και η Βίκυ Χατζηβασιλείου η οποία όμως δεν βαθμολόγησε τις κοπέλες.

Διαβάστε ακόμα Η Ζένια του Power of Love σε καυτό χορό πάνω σε μπάρα

Όλες οι κοπέλες άκουσαν πολύ καλά σχόλια από την κριτική επιτροπή με τους κριτές να κάνουν και μια αναδρομή για την πορεία της κάθε μιας, κάτι που έφερε συγκίνηση στις κοπέλες όσο και στους ίδιους. Την υψηλότερη βαθμολογία του τελικού κατάφερε να συγκεντρώσει η Φωτεινή καθώς πήρε πεντάρια από όλους τους κριτές ακόμα και από τον Στέλιο Κουνδουνάρη. Οι κοπέλες έδειξαν αλληλεγγύη η μια στην άλλη και βαθμολόγησαν με πέντε όλες τις διαγωνιζόμενες.

Η τελική κατάταξη σύμφωνα με την βαθμολογία ήταν: Στην 6η θέση η Νίνα Παπαϊωάννου, στην 5η θέση η Ιωάννα Σιαμπάνη, στην 4η θέση η Μαρία Λέκα, στην 3η θέση η Χριστίνα Παπαδέλη, στην 2η θέση η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη και η μεγάλη νικήτρια του τελικού του My Style Rocks η Φωτεινή Τράκα η οποία μαζί με το στέμμα της νικήτριας έλαβε και το χρηματικό έπαθλο των 30.000 ευρώ.

Συγχαρητήρια Φωτεινή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here