Ας με ρωτούσατε πριν με κάνετε.

Έχετε πει ποτέ στους γονείς σας κατά την διάρκεια της εφηβείας σας: “Δεν με ρωτήσατε όταν με κάνατε”; Αν ναι τότε ίσως καταλαβαίνεται τα κίνητρα ενός άντρα που σκοπεύει να μηνύσει την μητέρα του και τον πατέρα του επειδή τον έφεραν σε αυτόν τον κόσμο χωρίς την συγκατάθεσή του.

Ο 27χρονος Raphael Samuel, από το Μουμπάι της Ινδίας, σκοπεύει να πάει τους γονείς του στα δικαστήρια και να τους ζητήσει αποζημίωση. Μπορεί να υποθέσει κάποιος ότι ο Raphael έχει κακή σχέση με τους γονείς του αλλά ο ίδιος έχει δηλώσει σε συνέντευξή του: “Αγαπώ τους γονείς μου και έχουμε πολύ καλή σχέση αλλά με γέννησαν για να φέρω σε αυτούς χαρά και να κάνω την δική τους ζωή καλύτερη. Η ζωή μου είναι υπέροχη αλλά δεν βρίσκω τον λόγο να αναγκάσω κάποιον να περάσει τις δυσκολίες της ζωής όπως να πηγαίνει κάθε μέρα σχολείο η να ψάχνει για δουλειά.”

Διαβάστε ακόμα Οι Maroon 5 δώρισαν την αμοιβή των 500.000 δολαρίων, που έλαβαν για να παίξουν ζωντανά στο Super Bowl, σε φιλανθρωπική οργάνωση

Ο ίδιος ανήκει στο anti-natal κίνημα, το οποίο είναι δημοφιλές στη Ινδία και προτρέπει τους ανθρώπους να σκεφτούν σοβαρά το αν πραγματικά θέλουν να φέρουν ένα παιδί σε αυτόν τον κόσμο. Μέλη του κινήματος σε συνέντευξη τους ανέλυσαν τους λόγους που πιστεύουν ότι οι άνθρωποι πρέπει να σταματήσουν να κάνουν παιδιά, λέγοντας ότι κάτι τέτοιο θα βοηθήσει στην εξοικονόμηση πόρων και ότι αν κάποιος θέλει να κάνει παιδί μπορεί να υιοθετήσει.

Ευχόμαστε στον φίλο μας τον Raphael να βρει το δίκιο του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here