Κάμερα κατέγραψε ένα μικρό αγόρι να κυνηγάει έναν άντρα που έχει κλέψει το κουταβάκι του.

Στο βίντεο που τραβήχτηκε από κάμερα κλειστού κυκλώματος στην πόλη Κρούε της Αγγλίας, βλέπουμε τον μικρό μας ήρωα να ακολουθεί έναν άντρα ο οποίος κρατάει στα χέρια του ένα κουταβάκι Τζακ Ράσελ Τεριέ. Το κουταβάκι ανήκει στο αγόρι με τον άντρα να προσπαθεί να το κλέψει.

Ο απαγωγέας περιμένει στην άκρη του πεζοδρομίου για να περάσει ένα διερχόμενο αυτοκίνητο και στην συνέχεια αρχίζει να τρέχει με το σκυλάκι αγκαλιά. Το μικρό αγόρι, το οποίο μπορούμε να ακούσουμε στο βίντεο να φωνάζει στον άντρα να σταματήσει, ακολουθεί τρέχοντας τον άντρα προκειμένου να πάρει πίσω το τριών μηνών κουταβάκι του την Mela.

Συντετριμμένοι οι γονείς του άτυχου πιτσιρικά δημιούργησαν μια σελίδα στο Facebook με σκοπό να βρουν την Mela με την βοήθεια του κόσμου. Στην σελίδα έγραψαν: “Αυτή είναι η στιγμή που η Mela κλάπηκε από την οδό Underwood Lane. Στην συνέχεια ο άντρας εθεάθη στην οδό Derby. Πριν από αυτό ο άντρας προσέγγισε τον νεαρό ιδιοκτήτη της Mela με σκοπό να του μιλήσει και στην συνέχεια άρπαξε το κουτάβι και άρχισε να απομακρύνετε”.

“Το μικρό αγόρι τον ακολούθησε αλλά μόλις αυτός έφτασε στην γωνία του δρόμου τότε άρχισε να τρέχει. Αν έχετε ήχο αυτό θα σας ραγίσει την καρδιά όπως έκανε και με την δική μας, το αγόρι του φωνάζει να σταματήσει.”

Διαβάστε ακόμα Υποτιθέμενος ταξιδιώτης του χρόνου από το 2030 αποκαλύπτει τι θα συμβεί μέσα στο 2019

Ο πατέρας του νεαρού αγοριού, Aleksandra Perer, ανάρτησε την δική του παρέκκλιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: “Το μικρό αγόρι είναι ο γιος μου και ο άντρας πήρε το κουταβάκι χωρίς την άδεια του. Βάλαμε μερικές αφίσες της Mela στο σχολείο και πιστεύουμε ότι είναι ακόμα ζωντανή.”

Η παράκληση της οικογένειας για το κουταβάκι έγινε viral και η απήχηση του κόσμου ήταν μεγάλη. Ευτυχώς η ιστορία είχε ευτυχή κατάληξη για την Mela και το αγοράκι καθώς ένας άνθρωπος έδωσε πληροφορίες για τον απαγωγέα και η Mela βρίσκεται και πάλι μαζί με την οικογένειά της.

Η τοπική αστυνομία ανακοίνωσε τα καλά νέα με μια ανάρτηση στο Facebook: “Καλά νέα! Επιβεβαιώνουμε ότι η Mela, το Τζακ Ράσελ Τεριέ κουτάβι, βρίσκεται πίσω στο σπίτι με την οικογένειά της.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here