Μετά την τεράστια επιτυχία του Avengers: Endgame, το οποίο στην Αμερική κατάφερε να ξεπεράσει σε εισπράξεις το Avatar και βρίσκετε πλέον στην πρώτη θέση του Αμερικάνικου Box Office και στην δεύτερη παγκοσμίως, η Marvel συνεχίζει να επεκτείνει το κινηματογραφικό της σύμπαν. Πάμε λοιπόν να δούμε τις εννέα επερχόμενες ταινίες της Marvel.

Spider-Man: Far From Home – 5 Ιουλίου 2019

Η πρώτη ταινία μετά τα γεγονότα του Endgame είναι το Spider-Man: Far From Home. Ο Tom Holland επιστρέφει στον ρόλο του Peter Parker για την δεύτερη ταινία του δημοφιλή ήρωα. Στο πλευρό του θα βρίσκετε και ο ο οποίος υποδύεται τον γνωστό από τα comics κακό, Mysterio. Βέβαια το trailer της ταινίας δημιούργησε πολλά ερωτηματικά σχετικά με τον ρόλο του Mysterio καθώς τον βλέπουμε να μάχεται στο πλευρό του Spider-Man εναντίον των Elementals. Το Spider-Man: Far From Home θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 5 Ιουλίου.

Black Widow – 2020

Δέκα χρόνια μετά την πρώτη της εμφάνιση στο Iron Man 2 η Black Widow θα αποκτήσει την δική της ταινία. Με την Scarlett Johansson στον ρόλο της Natasha Romanoff και την Cate Shortland στον ρόλο του σκηνοθέτη η ταινία αναμένετε να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2020. Ωστόσο δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα αν η ταινία θα λαμβάνει χώρα μετά τα γεγονότα του Endgame η θα είναι ένα pre-quel όπου θα μάθουμε περισσότερα για το σκοτεινό παρελθόν της Black Widow πριν ενταχθεί στους Avengers.

The Eternals – 2020

Η δεύτερη ταινία της Marvel που αναμένεται μέσα στο 2020 είναι το The Eternals. Οι Eternals δημιουργήθηκαν από ανώτερες οντότητες, τους λεγόμενους Celestials, όπως ήταν για παράδειγμα ο πατέρας του Peter Quill στο Guardians of the Galaxy Vol. 2 και έχουν σκοπό να προστατέψουν την Γη από διάφορες απειλές. Αν και δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες για το cast της ταινίας και την πλοκή της είναι αρκετά πιθανόν η ταινία να διαδραματίζετε χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα του Endgame.

Spider-Man: Into The Spider-Verse 2 – 2020/2021

Μετά τις εξαιρετικές κριτικές που απέσπασε από κοινό και κριτικούς καθώς και το Όσκαρ καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων για το 2018, το Spider-Man: Into The Spider-Verse επιστρέφει. Παρόλο που χρειάστηκαν αρκετά χρόνια για να δημιουργηθούν τα animations που είδαμε στην ταινία η τεχνολογία πλέον υπάρχει και αναμένεται να δούμε τον Mike Morales και τους υπόλοιπους αραχνο-ήρωες να κάνουν για δεύτερη φορά την εμφάνισή τους μέσα στα επόμενα δυο χρόνια.

Spider-Man: Into The Spider-Verse Spinoff – 2021

Εκτός από το sequel του Spider-Verse αναμένεται να κυκλοφορήσει και μια spinoff ταινία η οποία θα είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση. Στην εν λόγο ταινία πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η Gwen Stacy, γνωστή και ως Spider-Gwen και αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους και άλλες ηρωίδες από τον κόσμο του Spider-Man όπως η Silk και η Spider-Woman.

Black Panther 2 – 2021

Το Black Panther κατάφερε να γίνει η πρώτη ταινία της Marvel που ήταν υποψήφια για το Όσκαρ καλύτερης ταινίας και μάλιστα στην Αμερική κατάφερε να ξεπεράσει εισπρακτικά ακόμα και το Avengers: Infinity War. Ειναι λογικο επομενος η Marvel να ετοιμάζει το sequel της ταινίας με τον Ryan Coogler να επιστρέφει στον ρόλο του σκηνοθέτη και τον Boseman στον ρόλο του βασιλιά της Wakanda. Η ταινία είναι πολύ πιθανό να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2021, τον ίδιο μήνα δηλαδή που κυκλοφόρησε και η πρώτη ταινία και έσπασε τα ταμεία.

Doctor Strange 2 – 2021

Η επιστροφή του Benedict Cumberbatch στον ρόλο του Doctor Strange στην ταινία Avengers: Infinity War και οι πολύ καλές κριτικές που απέσπασε ο ηθοποιός έκαναν την Marvel να ξεκινήσει την διαδικασία για την δημιουργία της δεύτερης ταινίας της σειράς. Με τον σκηνοθέτη της πρώτης ταινίας Scott Derrickson να επιστρέφει οι νέες παράξενες περιπέτειες του Doctor Strange αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2021.

Shang-Chi – TBD

Για τους λάτρεις των πολεμικών τεχνών η Marvel έχει ανακοινώσει την ταινία Shang-Chi. Ο ήρωας ο οποίος θυμίζει αρκετά τον Bruce Lee, αποφασίζει να εναντιωθεί στον πατέρα του και τα διαβολικά του σχέδια και να προστατέψει τους αδύναμους και αδικημένους. Η ταινία θα σκηνοθετηθεί από τον Destin Caniel Cretton και θα γυριστεί στην Αυστραλία. Ωστόσο η ημερομηνία κυκλοφορίας του Shang-Chi δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Guardians of the Galaxy Vol 3 – TBD

Μετά την απόλυση του σκηνοθέτη των δυο προηγούμενων ταινιών, James Gunn και την επαναπρόσληψη του μετά από απαίτηση του κοινού αλλά και των ηθοποιών της σειράς, το Guardians of the Galaxy Vol. 3 θα ξεκινήσει τα γυρίσματα τον Φεβρουάριο του 2021, αφού δηλαδή ολοκληρωθεί η νέα ταινία του Gunn που δεν είναι άλλη από το sequel του Suicide Squad της Warner Bros. Το δέντρο, το ρακούν, που μιλάει ο Star Lord και τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας θα αργήσουν να κάνουν επομένως την επανεμφάνιση τους στις αίθουσες των κινηματογράφων αλλά το σίγουρο είναι πως θα την κάνουν.

Αυτές είναι λοιπόν οι εννέα επερχόμενες ταινίες της Marvel. Εσείς για ποια είστε πιο ενθουσιασμένοι?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here